Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Biblioteka Międzywydziałowa
(1)
Autor
Nowak-Wicherska Jolanta
(1)
Teterycz Marta
(1)
Zarzecki Maciej
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Projektowanie wnętrz
(1)
Wnętrza architektoniczne
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Na okładce podtytuł: poradnik przede wszystkim dla osób otwierających swój pierwszy biznes.
Bibliografia, netografia na stronach 177-178.
część I - Czas się przygotować 1. Zanim otworzysz 2. Forma prawna prowadzenia lokalu gastronomicznego 3. Najem lokalu gastronomicznego część II - Planujemy zaplecze 4. Kwestie prawne 4.1. Rozporządzenie (WE) nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych. 4.2. Czego oczekuje od Ciebie Państwowa Inspekcja Sanitarna (czyli Sanepid)? 5. Czy Panie z sanepidu mają kły? 6. Zrozumieć HACCP 7. Projekt technologiczny 8. Łazienki dla gości 9. Wybór głównych materiałów 9.1. Płytki 9.2. Bezspoinowe wykładziny przemysłowe PCV/PVC 9.3. Narożniki i cokoły 9.4. Blaty 9.5. Farby 9.6. Tkaniny część III - Urządzamy salę dla gości 10. Podział przestrzeni (zaplecze i sala) 11. Wygoda 12. Kim będą goście? 13. Udogodnienia 14. Pomysł 15. Spójność stylistyczna (nawet gdy jej pozornie brak) 16. Główny motyw 17. Oświetlenie 18. Meble 19. Kwiaty i dodatki
Sygnatura czytelni BMW: VI B 13 (nowy)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Międzywydziałowa
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 147602 LE N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności